Newest posts

Categories

 
 
Kontaktinfo:

Arbejdsmail:
helene@wdd.dk
wetdesignerdog@gmail.com

Privat mail:
heleneingerslev@gmail.com

Jeg træffes også på:
Skype: wetdesignerdog

Mobil:
+45 6169 7426
 

 

Bare fordi jeg kan!
 

New York

 
WDD red stroke
 

Same same but different

18-09-2014 02:32
Grounding at Grinds
 
I dag har jeg igen arbejdet længe på kontoret... mit overseas office. Placeret på Park Ave South, 2. sal med udsigt til Starbucks. I dag har jeg lavet business-yoga - interssant og seriøst når man sammenligner med de gymnastikøvelser vi plejer at lave på mit normale kontor i Filmbyen, men meget energigivende. Og ret sjovt at se en nydelig businessman smide sko og strømper og få jordforbindelse... Grounding at Grinds.
 
Ved frokosttid kunne jeg følge med i en filmoptagelse nede på gaden. Det har jeg jo set så tit, men alligevel var det sjovt at se hele filmholdet omkring en lækkermås i en lyserød skjorte, gå frem og tilbage over det samme lyskryds mange gange.
 
Og frokost... Ohhhh jaaaaa. Uendelige muligheder lige over, under og rundt om hjørnet. Salater, sushi, kinesisk, supper, sandwich og hundredevis af andre lækkerier. Godt at man ikke er kostfornægter OG har planlagt en løbetur i morgen tidlig i Central Park.

Category: New York

Comments

 • #1
 • Anne Lund
  22-09-2014 21:33
  Skønt at følge dig både her & der og allevegne ;)


 • #2
 • Jørgen
  21-09-2014 22:36
  Hej Helene

  Jamen dit argument er jo ok "fordi du kan". Det er dejlige at få lov til at vise at man kan noget, og det er jeg ikke i tvivl on at du kan :-)
  Jeg tænker at du mellem linierne skriver, at du også er i storbyen ofre at lære et eller andet arbejdsmæssgt, så held og lykke med det!
  Vi havde som familie også 5 uger i USA og Canada denne sommer. Masser af steder som skal ses; både i storbyerne, men også i nationalparkerne som jeg tænker er en af nordamerikas bedste "opfindelser". Hvis Starbucks har mere kaffe efter at vi har været der har de vist været på storindkøb efterfølgende.
  God arbejdslyst!

  Mvh Jørgen


1 

Write a comment

:

CAPTCHA Image

 
 
 
Hvorfor skal du
til New York?
 
Det spørgsmål er jeg blevet stillet mange gange og svaret er ganske simpelt: Bare fordi jeg kan!

Velkommen til min blog om mit ophold i New York. Forhåbentlig kan jeg her løbende uddybe mit svar, blive klogere på mig selv og samtidig få udfordret min trang til at fortælle historier om stort og småt.

Mine historier starter for alvor mandag den 15. september, hvor jeg efter planen lander i New York sen aften og denne blog afsluttes når jeg flyver hjem (regner jeg da med) fredag den 17. oktober.

Du er velkommen til at skive en kommentar eller fx give mig en udfordring. Fx har jeg lovet en god ven at smage en Cherry Coke...

Jeg glæder mig til det hele!

Kærlig hilsen
Helene
Wet DesignerDog - Graphic Design | VAT number: 32920071 | Filmbyen 4, 5. sal, 8000 Aarhus C - Denmark | Phone: +45 6169 7426 | helene@wdd.dk